Referenser med insikter.

CE-Produkter

Här hittar du värme, laganda och riktigt bra folk

Vi är ett expansivt företag som brinner för effektivt resursutnyttjande på alla plan. Dels när det kommer till att erbjuda en slimmad och snabb produktion med snabba ledtider och hög servicegrad. Men också vad gäller miljömedvetenhet i material. I vår egen produktion och i den produktion eller miljö som våra produkter hamnar. Teknikorienterade och detaljfokuserade när det kommer till produkterna. Varma, engagerade och med stor öppenhet vad gäller vår organisation. För att kunna ge våra kunder det ni vill ha krävs ett gäng som vårt. Som ger allt varje dag för att leverera det bästa till er. 

Begreppet CE Family kom till under hösten 2006 under några intensiva inspriationsdagar med ledningsgruppen och beskriver på ett talande sätt för den företagskultur som vi förespråkat sedan start. Detta är ett begrepp som med vilket vi menar att vi känner och visar samma omsorg om våra intressenter; dvs våra kunder, våra leverantörer, vår personal som man gör inom en familj. Vi satsar nu bland annat på Gapless för att ta nästa steg för CE Family.

AD-plast

Digital plastindustri väljer Gapless HR-verktyg

AD-plast har tagit steget fullt ut till ”Industri 4.0”. Digitaliseringen har nått alla nivåer på företaget och nu läggs all kompetensplanering över i Gapless. Planen är att medarbetarnas kompetenser ska bli lönegrundande nästa år.
– Utveckling och utrustning driver på kompetensutvecklingen. Vi måste löpande växla upp medarbetarnas kunskapsnivå, förklarar företagets vd Michael Jonsson.

Effektivitet och bättre överblick är skälen till att AD-plast använder Gapless istället för att jobba i Excel som tidigare. Michael är mycket nöjd med sitt HR-system:
– Gapless är ett superbra verktyg!

Läs hela artikeln

El-Björn

Kompetensbaserad lönesättning

El-Björn har under flera år jobbat med Gapless som verktyg för deras HR processer. El-Björn har bytt från ett annat system som inte fungerade enligt deras önskemål, framförallt så var det svårt att få upp användandet av systemet. De har även valt att utefter prestation och poäng även låta systemet vara lönegrundande. Detta ger kontroll på deras lönesättning och i deras kommunikation med deras medarbetare som får en relevant löneökning efter prestation. Efter att de har analyserat sin nuläge och pekat ut sitt önskade läge kompetensmässigt jobbar de nu med tydliga målsättningar kring HR. 

Med Gapless når vi hela vägen fram till kompetensbaserad lönesättning. Dessutom får vi en värdefull överblick över vår organisation och dess kompetensutveckling.

Marcus Axelsson, El-Björn AB

Ewes Stålfjäder

Inleder digitalisering av sina HR processer

Ewes stålfjäder väljer Gapless som en del i digitaliseringen av deras HR processer. De har genomfört en ordentlig kompetensinventering och byggt upp sitt bolag i Gapless. De har skapat avdelningar och lagt in rollbeskrivningar som speglar sin organisation för att driva HR processerna på ett digitaliserat sätt. 

The Company

Krogen som satsar på säljkompetens för alla.

På The Companys restauranger ska medarbetarna först och främst ta hand om kunderna. Alla ska ha en säljutbildning som grund. Men att hålla ordning på individuell kompetensutveckling tar tid och med många dokument blir det si och så med uppföljningen.
– Jag har valt Gapless för att få en bra överblick av kunskapsnivån bland medarbetarna. Når vi upp till gemensamma mål? Var behöver vi fylla på med kunskap? Det är frågor som jag vill ha koll på, säger Sabina.
Med rätt digitalt verktyg blir det enklare, Gapless håller automatiskt koll på allt som planeras. Läs mer om krögarens personalstrategi för restaurangerna i The Company.

Toxic Interactive Solutions AB

Digital byrå jobbar med digital med HR

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med kommunikation, innovation, strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar. De hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt, lönsamt och enkelt sätt.

Toxic har alltid varit värderingsstyrt och jobbat aktivt med sina medarbetare. Toxic har varit och är mitt i en tillväxtresa där det är viktigt att digitalt hålla reda på medarbetare, utvecklingssamtal och handlingsplaner. De planerar även bolagets tillväxt rent personalmässigt i Gapless.

"Vi jobbar kontinuerligt med Gapless som stöd för vårt arbete med våra medarbetare"

Kalle Ekstrand VD Toxic Interactive Solutions AB

RO-Gruppen

Satsar på digital HR

Vi har tillsammans med RO-Gruppen under en längre tid gått igenom deras HR arbete och processer. Vi började i excel filer och andra dokument där mycket av deras arbeta kring HR sköttes tidigare. Efter det byggde vi deras "lösning" i Gapless där vi tillsammans har strukturerat deras information. Vi började med att bygga upp företagets organisation, avdelningar, roller, utbildningar. Efter det har vi lagt upp anställda och knutit dem till rätt organisation, avdelning, roll och eventuella utbildningar. Självklart har vi lagt upp olika användare med olika rättigheter till systemet som ser relevanta delar av informationen. RO-gruppen sköter nu sina medarbetarsamtal, utbildningsplaner (utvärderingar) och målsättningar i Gapless. RO-Gruppen blev utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2017 av great place to work. 

Pia Eriksson HR på RO-Gruppen.

 

Nyfiken på våra referenser?
Ring så berättar vi mera.

036-77 77 290

Provkör utan bindningstid. Kostnadsfritt upp till fem användare.